Artisti.bg твоят инфо портал

За нас

ДОБРЕ ДОШЛИ

в първият български портал за артисти!

Уважаеми, европейски организатори на турнета и фестивали! Ако имате интерес и нужда от български артисти, вижте нашия уеб сайт. Ако не можете да намерите това, от което имате нужда на нашия сайт, можете да се свържате с администрацията на сайта office@artisti.hrshine.eu . Ние ще поставим Вашата обява в сайта за обществен достъп или ще помогнем да намерим български музиканти, танцьори, циркови артисти индивидуално.

Навършихме четири годинки! ЧЕСТИТО!

Много се радваме, че сте наши посетители ! Този сайт е информационен портал (каталог) за български артисти от всички райони на страната с преки контакти към тях.

Представяме Ви версия на английски език! Сега Вие артистите и всички регистрирани ще получите още по-голяма популярност, затова не забравяйте да ни предоставяте Вашите атркативни снимки, видео и информация! Нашият сайт се посещава от Европа, САЩ, Канада, Африка, Китай. Ето защо, всеки артист, който се регистрира при нас има възможност да бъде поканен на европейски фестивали и турнета. Успех на всички!

Порталът е организиран на доброволен и безплатен принцип за участници – артисти, школи, организатори на празници, кандидат-артисти, хора, които търсят артисти за своята програма. Всички, които имат своя страница тук, по желание могат да имат допълнително банери за джобни пари, привличайки клиенти!
Регистрацията в www.artisti.bg е напълно безплатна за Вас!

Мили артисти, уважаваме Ви , заради Вашия труд и талант. Всеки артист заслужава да бъде чут и видян. Изпратете ни снимка, кратка информация, или видео, и Вие ще имате Вашата Лична интернет-страница тук. Това е напълно безплатно за Вас! Тази страница Вие можете да използвате за Ваша реклама, за потенциалните Ви ангажименти. Това е много по-евтино вместо да плащате за изработка, хостинг, подръжка и реклама за Вашия отделен сайт.

Мили посетители, потенциални купувачи на артистически услуги (за заведения, сватби или просто за частно парти, или като оригинален подарък за приятел или булка), това е сайтът за Вас! Тук Вие ще намерите преки контакти за артисти, без изпълзване на посреднически фирми. Това е много по-евтино и по-лесно за Вас.

Мили организатори на фестивали, конкурси, концерти – това е сайт за артисти, и за да може Вашата информация за участие във фестивали, конкурси и мероприятия да достигне до бъдещи участници и зрители. За Вас банерна реклама е най-подходяща. Рекламирайте се тук!

Мили дебютанти, които искате да сте професионални артисти – това е сайт за Вас. Тук Вие ще намерите информация за танцови и вокални школи, преки контакти за колективи за да потърсите работа при тях.

Разделът Обяви е за артисти, които търсят работа в артистични колективи, също и дебютанти; обяви от артистични колективи, които търсят артисти. Раздел Обяви също е безплатен за участници.

Порталът е организиран на доброволен и безплатен принцип за участници. Всички, които имат своя страница тук, могат да имат допълнително банери за джобни пари, привличайки клиенти! За цени и условия изберете Услуги

Късмет в търсенето и регистрацията!

Сподели