Artisti.bg твоят инфо портал

Михаела Филева за Стелияна Христова и Савов: Двама талантливи търновци

Публикувано на 10 юли, 2019

Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас – Михаела Филева, се изказа ласкаво за великотърновските изпълнители Стелияна Христова и Петко Савов.

Звездата, която има вече сериозен опит в оценяването, сподели клип и впечатление от изпълнение на търновското дуо в социалните мрежи.

Носителката на множество музикални награди, сред които 4 пъти за БГ изпълнителка на годината, написа под публикацията си: “Двама талантливи търновци..”.

Певицата, определяна като една от най-позитивните личности на музикалната сцена у нас, не крие приятелството си със своите великотърновски колеги и не пропуска да ги поздрави за техните лични и професионални успехи.Припомняме, че Михаела Филева е родом от Велико Търново и от там започват нейните първи музикални успехи. Двадесет и седем годишната певица дори признава, че някога е имала съвместни изяви със Савов.

Стелияна Христова, която пък в момента работи с популярния търновски музикант, е певицата която стана безапелационен победител в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас – ”Гласът на България”.

Сподели