Artisti.bg твоят инфо портал

Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Християна Цветкова на сцената на DEEP Live Club

Публикувано на 26 август, 2019

Победителката в първия сезон на ”Гласът на България” – певицата Стелияна Христова и младата и чаровна великотърновка Християна Цветкова, обявиха нови две дати за свои клубни концерти в старата столица.

Стелияна, която се превърна в безапелационен победител в най-успешното музикално риалити у нас и младата великотърновска звезда Християна са поканени да пеят в набиращия все по-голяма популярност музикален лайв клуб “DEEP”, намиращ се в сърцето на Велико Търново.

Участието на Християна ще е първо и се случи още в началото на следващия месец. Точната дата на събитието е 7 септември. На сцената младата певица излиза заедно с популярния великотърновски музикант и изпълнител Петко Савов.

Седмица по-късно, отново със Савов, великотърновци ще могат да чуят и видят на живо и неповторимата и превърнала се в любимка на цяла България певица Стелияна Христова. Точната дата на нейния концерт е 14 септември.

Двете певици вече категорично са се превърнали в любимки на великотърновската публика и са сред най-търсените за участия и различни събития. Момичетата се доказаха като едни от най-обичаните и желани изпълнителки още ведъж и през лятото, когато отново гостуваха и буквално препълниха най-големия великотърновски нощен клуб.

Сподели