Artisti.bg твоят инфо портал

Първата победителка в „Гласът на България“ Стелияна Христова и певицата Християна Цветкова на сцената на Piano Live Club PLAY

Публикувано на 28 юни, 2019

Победителката в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас ”Гласът на България” – Стелияна Христова и младата великотърновска певица Християна Цветкова, ще пеят в един от най – елитните клубове в старата столица, в разгара на лятото.

Стелияна, която се превърна в безапелационен победител в популярното музикално шоу, ще бъде специален гост – изпълнител в пиано бар “Плей” на 10-ти август, вечерта. На сцената, класната и доказала се певица ще излезе заедно с популярния в музикантските среди изпълнител Петко Савов.

Ден по-рано, а именно на 9-ти август (петък), отново под съпровода на Савов, жителите и гостите на Велико Търново ще имат възможността да чуят на живо и младата и гласовита красавица Християна, която ще реализира своето първо гостуване в клуба.

Припомняме, че Християна е сред най-новите попълнения в екипа на Савов, а нейното първо и представяне пред публика вече се случи в края на пролетта.

Стелияна пък неотдавна стана майка за втори път и след кратко отсъствие, се завръща отново на сцената и продължава с активна концертна дейност.

Двете певици споделят, че освен колежки, са станали приятелки, и не е изключено в близкото бъдеще да планират и съвместни участия, концерти и песни.

Сподели