Artisti.bg твоят инфо портал

Християна Цветкова и Савов препълниха култовия “Максимус”

Публикувано на 29 октомври, 2019

Християна Цветкова и популярния великотърновски музикант Петко Савов препълниха до пръскане един от най-старите пиано барове в страната “Максимус”.

От екипа на клуба признаха, че едва са успяли да настанят всички желаещи, наложило се да връщат хора още на входа.

“Това е първото гостуване на Християна в заведението и очаквах да има голям интерес…” споделя Савов, който потвърди че вече има планирани нови дати за участия с младата певица.

Великотърновката е най-новото лице на местната музикална сцена, а интереса към нейните клубни изяви се засилва все повече, с всеки следващ път.

Видимо и от десетките снимки в социалните мрежи, Християна бе посрешната изключително радушно от гостите на заведението, а купонът продължи до малките часове на нощта.

С огромна доза качествена музика и хитове, в съчетание с отлично обслужване и алкохол, вечерта се превърна в незабравимо нощно изживяване.

Съботната вечер се превърна и в перфектно продължение на уикенда. В петък, отново под акомпанимента на Савов, гост на най-стария търновски пиано бар бе любимката на поколения боляри и една от живите легенди на пиано бар културата у нас – Мирела Величкова. Певицата с кадифен глас остави гостите на заведението без дъх и с много заряд, след изпълненията си.

Че уикендът в “Максимус” е бил култов са категорични и мениджърите на емблематичния търновски клуб. Потвърдиха още, че все повече подбрани вечери ще бъдат посвещавани изцяло на популярните местни изпълнители и звезди, което е иновация за нощния живот на града.

Повечето от петъците в заведението са предвидени за неповторимата и обичана Мирела, а Християна ще пее отново още в началото на следващия месец.

Още две дати пък са предвидени за гостуване на победителката в първия сезон на “Гласът на България” – неповторимата Стелияна Христова. Нейните участия ще са отново заедно със Савов и ще се случат на 19 октомври и 16 ноември.

Сподели